Modern naoberschap
Modern naoberschap wat is het? Wat is het verschil met het oude, traditionele naoberschap? Wat betekent de inzet van naoberschap voor onze toekomst? Wat zijn succesfactoren? Waar kan het mis gaan? 
Lees verder
Scrollen

Waarom?

Uit nieuwsgierigheid. Tanja en ik spraken tijdens onze eerste ontmoeting over de kracht van vertrouwen. Als Achterhoekse dames kwam daarbij al snel het woord naoberschap om de hoek. We constateerden dat er regelmatig gesproken wordt over modern naoberschap, nieuw naoberschap, naoberschap 2.0 etc. Wat is er dan anders dan vroeger? Reden voor ons om mensen te interviewen en een nieuwe definitie te formuleren. Door onze Achterhoekse roots hebben wij het over naoberschap met ao, in andere regio's is dit vaak noaberschap met oa. Modern naoberschap gaat over verbinden van mensen en ideeën.

Meer info

Modern Naoberschap; hype of houvast (2012), Tanja Abbas en Linda Commandeur

Er verschenen twee oplages van boek 'Modern naoberschap: hype of houvast'. Beide zijn inmiddels uitverkocht.

Werk maken van
jouw verlangen?

Een mooiere wereld maken we samen. Door het uitspreken van verlangens bepaal je zelf richting en kunnen mensen met je meedenken en -doen.
Ik help je met kennis, ervaring, netwerk en inspiratie. Van dagvoorzitter tot sparringpartner.

Waar wacht je nog op? Bel of mail me.

Wat ik nog meer denk & Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean vel auctor urna. Etiam fermentum tempus sem, eget feugiat nibh ultricies id.
Alle berichten bekijken